Vetec logo
Konfiguration af load pin ved Falcon Lifts

Konfiguration af load pin ved Falcon Lifts

Et værdifuldt simuleringsværktøj for ingeniører og produktudviklere

“Vi er nu i stand til at konfigurere enhver load pin, vi har brug for. Ved at tilføje mål og specifikationer ved vi, om den kan konstrueres – eller om vi skal lave justeringer. Traditionelt skal du foretage flere opkald og forespørgsler, hvilket fører til en meget ventetid, før man finder de rigtige tilpassede load pins. Nu kan loadpins bestilles som et standardprodukt uden unødvendige forsinkelser.” – Dan Pomana, Falcon Lifts.

Falcon Lifts producerer fleksible lifte, der bruges over hele verden.

Virksomheden er anerkendt for teknisk innovation og for konstant at genopfinde produkter gennem imponerende teknik. Load Pin Configurator er udviklet som et digitalt værktøj – præcis til virksomheder som Falcon Lifts.

Det primære mål var at lette tilpasningsprocessen og give ingeniører svar med det samme – og det lykkedes med konfiguratoren.

Et værdifuldt simuleringsværktøj for ingeniører og produktudviklere
Quotations

Vi er nu i stand til at konfigurere enhver load pin, vi har brug for. Ved at tilføje mål og specifikationer ved vi, om det kan konstrueres – eller om vi skal foretage justeringer. Traditionelt skal du foretage flere opkald og forespørgsler, hvilket medfører en del ventetid, før du finder de rigtige tilpassede load pins. Nu kan load pins bestilles som et standardprodukt uden unødvendige forsinkelser.

Dan Pomana

Ingeniør, Falcon Lifts.

Spørgsmål besvaret med det samme

Processen med at designe og dimensionere brugerdefinerede load pins kan til tider være kompleks, men med Vetec Load Pin Configurator bliver du guidet gennem alle væsentlige spørgsmål i nogle få enkle trin.

Du har fuld gennemsigtighed i dit design og det er umuligt at lave dyre og tidskrævende fejl.

Som en ekstra bonus er du i stand til at designe og dimensionere flere forskellige load pins med forskellige specifikationer forud for konstruktionen af de aktuelle produkter.

Dette giver sikkerhed i dit ingeniørarbejde – men hvis der opstår spørgsmål, står vores specialister klar til at hjælpe dig.

Spørgsmål besvaret med det samme

Load pins and dynamometers

Hos Vetec er vi specialiseret i belastningsstifter.

  • Rækkevidde 0,1T til 1000T
  • Meget nøjagtig og pålidelig < 0,1 %
  • Tilpasset udgangssignal
  • Designet og konfigureret til nøjagtige specifikationer
  • ATEX mulighed
  • Stort udvalg af muligheder for forstærker, display og fjernbetjening

Vi sørger for at du får ekstremt holdbare og præcise produkter, så når du er i tvivl eller bare har brug for et spørgsmål besvaret, kan du benytte dig af vores interne eksperter.

Med vores stolte historie med at lave lastovervågnings- og vejeløsninger har vi erfaring fra en bred vifte af industrier – hvilket giver dig fuld produktværdi.

Load pins and dynamometers
Henrik Hansen

Henrik Hansen

Sales Executive
Mail: hh@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5086 Mobil: +45 6013 9799
Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148
Lars Petersen

Lars Petersen

CEO
Mail: lp@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5082 Mobil: +45 4016 6404
Quotations

Når man designer og konstruerer produkter, der løfter mennesker 52 meter op i luften, er det afgørende at vurdere specifikationerne for hver komponent. Load Pin Configurator er et nyttigt værktøj i vores ingeniørarbejde hos Falcon Lifts.

Dan Pomana

Ingeniør at Falcon Lifts