Vetec logo

Har du brug for en specialist eller en tilpasset løsning?

Vi løser dine udfordringer in-house.

Vetec er velkendt for produkter af høj kvalitet og innovation på tværs af mange industrier. Gennem dybdegående viden og moderne faciliteter, så er vi i stand til at skabe tilpassede produkter og løsninger til dine specifikke behov.

Med en kundespecifik løsning fra Vetec har du fuld transparens gennem hele processen – lige fra start til endelig implementering. Med instruktion og træning, service og support får du fuld valuta for din investering.

Tilpassede løsninger

Specialiseret lastmonitorering til industrielle applikationer

Vetec leverer tilpassede veje- og belastningsovervågningsløsninger til en bred vifte af industrielle applikationer. Vores løsninger indenfor belastningsovervågning giver præcise målinger, der sikrer mod overlast.

Med vores tilpassede løsninger hjælper vi kunder med at opnå deres mål, selv ved de mest specialiserede behov. Med erfaring indenfor belastningsovervågning, vejning og ingeniørarbejde konstruerer vi tilpassede løsninger, med selvstændig belastningsovervågning og vejeudstyr, og med mulighed for at implementere komponenter i eksisterende maskineri.

Med løsninger fra Vetec er det muligt at udtrække data til analyse, for at kunne optimere processer, eller for at sikre dokumentation over udført arbejde. Dette medfører ikke blot en øget effektivitet, men også en øget sikkerhed på arbejdspladsen.

Vetec tilbyder løsninger til enhver industriel applikation, i omgivelser hvor lastmonitorering er nødvendig, eller hvor overlast er skal undgås.

Vi sætter en ære I at levere løsninger, der er velegnede til offshore brug såvel som til applikationer i vindindustrien og i luftfartsindustrien. De høje standarder, der er påkrævede i disse brancher, giver et billede af, vores produkters og løsningers høje kvalitet og vores integritet som virksomhed.

Har du spørgsmål?

Vi er altid klar til at guide dig igennem vores produktløsninger og finde den bedste løsning til din virksomhed

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Sales Executive
Mail: hh@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5086 Mobil: +45 6013 9799
Christian Thielemann

Christian Thielemann

Area Sales Manager - Norway
Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148