Vetec logo

Hvad er CCTV?

CCTV står for lukket kredsløbs-tv, hvilket betyder, at kameraer sender et video-feed til en specifik skærm. Dette sikrer, at kun de personer, der har autoriseret adgang, kan se videofeedet. For dig betyder det fuld kontrol over dine løfte- og vejeprocesser.

Hvor kan det bruges?

Ofte er det afgørende at se, hvad der præcist foregår. Ved arbejde i højder med kraner, offshore eller i vindindustrien er det ikke altid muligt at være til stede fysisk. Her kommer CCTV til hjælp – det fungerer som dine øjne, hvor andre muligheder ikke er tilgængelige. CCTV giver dig et live videofeed, hvilket skaber et mere sikkert arbejdsmiljø for dit personale på jorden og øger din evne til at udføre arbejdet hurtigere. Du har præcis viden om, hvad der foregår, uden at skulle stole på mavefornemmelser baseret på dårlig sigtbarhed.

CCTV-løsninger kan tilpasses enhver anvendelse: platforme, kraner, offshore, vind og endda undersøisk. Og selvfølgelig har du mulighed for at optage dine operationer eller specifikke begivenheder – dette kan bruges til dokumentation eller som gode eksempler på reel problemløsning til træningsformål.

CCTV-løsninger er velegnede til barske og/eller fjerntliggende miljøer og findes typisk i både EX (certificering af produkternes evne til at håndtere eksplosive miljøer) og ikke-EX versioner.

Offshore-CCTV-system

Eksempler på anvendelse af CCTV i offshore-miljøet

Tilslutning med fjernbetjening for øget komfort

Hvad nytter et videofeed, hvis du ikke har et sted at vise det? I dag er det muligt at betjene fjernbetjeninger med display, så du har alle de nødvendige funktioner ved fingerspidserne uden at gå på kompromis med styringen af opgaverne. Det er endda muligt at forbinde din fjernbetjening med flere video-feeds, så du ikke behøver at skifte udstyr, mens du arbejder på forskellige opgaver. Det er selvfølgelig også muligt at tilslutte videofeedet til en almindelig skærm.

Sikkerhedsforanstaltninger, der giver mening

Ved anvendelse af CCTV opnår du betydelige sikkerhedsfordele. Du kan reducere antallet af ulykker og skader, da du har øje på arbejdspladsen og hurtigt kan opdage, hvis noget ikke er som det skal være.

Det er også muligt at modtage automatiserede alarmer gennem objektsporing og detektion, så du får besked, selv når du ikke er i nærheden.

Vil du vide mere? Så ring til vores specialist Henrik på +45 6013 9799.