Vetec logo

Specialtilpasset kontrol af enhver applikation

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger til overvågning af belastning, kontrol og dataindsamling i OEM applikationer.

Specialtilpasset kontrol af enhver applikation

Specialtilpasset kontrol af enhver applikation

Vetec er førende i produktionen af vejeudstyr til OEM-industrien indenfor lastmonitorering til applikationer. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor veje- og lastmonitorering, til måling, dataindsamling og kontrol.

Vores produkter har undergået en grundig udvikling og en streng gennemprøvning, for at kunne sikre perfekt funktionsdygtighed i industrielle miljøer, eksempelvis under støvende forhold og høje temperaturer. Alle Vetecs produkter er som minimum IP67 godkendt og udvalgte Vetec-produkter er yderligere IP68 godkendt til brug i fugtige miljøer.

Vi tilbyder produkter som kan måle og angive lastvægten, samt systemer der sikrer mod overlast. Vores sortiment omfatter både kablede og trådløse produkter, samt mekaniske og elektriske lastmonitoreringsenheder. Vi tilbyder yderligere en række specialprodukter, som dækker specifikke behov hos vores kunder.

I de fleste lande er det et lovkrav at vejeudstyr skal kontrolleres en gang om året, som minimum. Vetec benytter akkrediteret udstyr til kontrol og kalibrering af vejeudstyr, og arbejder med størstedelen af de produkter som findes på markedet.

Med en serviceaftale hos Vetec, tager vi hånd om vedligeholdelse, kontrol og kalibrering af dit vejeudstyr.

Har du brug for hjælp?

Kontakt en specialist for yderligere information - vi står klar til at guide dig hele vejen.

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Sales Executive
Mail: hh@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5086 Mobil: +45 6013 9799
Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148