Vetec logo

Silo Hawk

Real time monitoreringsløsning til siloer og vejeapparater, med præcise målinger gennem fastmonterede sensorer.

Silo Hawk

Hoved fordelene ved Silo Hawk

Nøjagtig og pålidelig

Byggende på 30 års erfaring i industri højnøjagtigheds vejning, giver ”bolt on” løsningen akkurat og pålidelig data med 0,1% linearitet og gentagbarhed uanset hvilken produkttype der afmåles.

Omkostningseffektiv

Sammenlignet med standard og kunde vejeceller, ultrasoniske censorer og andre systemer på markedet, er hardware- og softwarepakken ekstremt omkostningseffektiv med hurtig ROI.

Udvidelsesbart System

Om end du har 1 container eller 1000 siloer, kan systemet tilpasses til grupper eller laves specifikt til siden. Dataene kan også blive ført over til andre WMS/ERP-systemer, som har en SQL-database der kan blive udtaget i reel tid.

 

Nem installering & eftermontering

Sensorerne kan installeres på siloen uden nogen form for ”downtime”, ingen behov for jacking. Eftermonteringen til allerede eksisterende ben eller monteringsblokke, vil ankomme omkonfigureret til dit system på forhånd.

Multi Industri Kompatibel

Hvad end du har en silo, hopper, vejespand, skraldespand eller opbevaringscontainer, sørger løsningen for reel tid, nøjagtig vejning og montering henover en hver type industri.

24/7 Cloud Baseret Montering & Tilgængelige Data

Se niveauer, vejnings skifte, dispenserede ændringer, alarmer og statusser på alle dine siloer, hvor end de og eller du er i verden. Ift. at være Cloud baseret anvendes vores sikre servere og du har direkte adgang til downloadbare data 24/7, 365 dage om året.

Introduktion

Silo Hawk dashboards

Global Silo Kortlægning

Silo Hawk arbejder på en enkelt silo på en enkelt lokation, igennem til flere hundrede siloer på flere forskellige lokationer. Den sikre Cloud baserede teknologi tillader fjernlogin til hver enkelt silo eller gruppe af siloer, ved at anvende søgepanelet. Websteder og aktivnumre er fuldt konfigurerbare, og den geografiske placering er gemt i vores clouddatabase. Site-specifikke billeder kan uploades via admin-tilgængelighed, for at kunne skræddersy dit system.

Individuel Silo Analyse

Udover at give en overordnet overblik over din side, gør Silo Hawk det også muligt at se på hver enkelt Silo individuelt. På denne skærm kan du manuelt indtaste høje og lave tærskler, som vil udløse en alarm eller e-mail-advarsel, når handlingen er påkrævet. Disse tærskler er komplet tilpasselige for hver silo og kan blive rettet til når som helst. Temperaturovervågning er muligt gennem en valgfri temperaturovervågnings pakke. Hvis denne løsning tilvælges, overvåges temperaturændringerne af det lagrede indhold direkte, med formålet for øje at kunne tilpasse dette.

Side Overblik

Silo Hawk tillader adgang til direkte data fra dit site. Denne information kan vises 24/7 og giver rådighed over visning af statusserne på hver silo, via en sikker URL. Dette kan vises på flere forskellige enheder, herunder mobil, tablet, PC og andre store skærmstørrelser for en mere distanceret visning. Her er der f.eks. tale om industrielle robuste lokale skærme, til visning af værdier i hårde omgivelser. Siden kan omdøbes og tilpasses til dine ønsker, sideløbende med hver silo. Alt data er tilgængeligt til download via .csv format eller ved at udføre en SQL-query.

Kontakt en specialist

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Sales Executive
Mail: hh@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5086 Mobil: +45 6013 9799
Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148