Vetec logo

Det rigtige udstyr, der klarer kraftige storme

Vi assisterer teknikere i den globale vindmølleindustri under konstruktion, vedligeholdelse og reparationer i udfordrende forhold.

Det rigtige udstyr, der klarer kraftige storme

Det rigtige udstyr, der klarer kraftige storme

Vetec er førende i produktionen af vejeudstyr til vindindustrien indenfor både på land og off-shore. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor veje- og belastningsovervågning, til brug i krævende miljøer og under udfordrende forhold.

Vores produkter har gennemgået en grundig udvikling og en streng gennemprøvning, for at kunne sikre perfekt funktionsdygtighed i ethvert miljø.

Alle Vetecs produkter er som minimum IP67 godkendt, til brug i det daglige off-shore arbejde. Udvalgte Vetec-produkter er yderligere IP68 godkendt til brug i våde miljøer.

Vi tilbyder produkter som kan måle og angive balastningen, samt systemer, der sikrer mod overlast. Vores sortiment omfatter både kablede og trådløse produkter, samt mekaniske og elektriske lastmonitoreringsenheder. Vi tilbyder yderligere en række specialprodukter, som dækker specifikke behov hos vores kunder.

I de fleste lande er det et lovkrav at vejeudstyr skal kontrolleres en gang om året, som minimum. Vetec benytter akkrediteret udstyr til kontrol og kalibrering af vejeudstyr, og arbejder med størstedelen af de produkter som findes på markedet.

Med en Vetec serviceaftale tager vi hånd om vedligeholdelse, kontrol og kalibrering af dit vejeudstyr.

Har du brug for hjælp?

Vi står klar til at guide dig hele vejen.

Henrik Hansen

Henrik Hansen

Sales Executive
Mail: hh@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5086 Mobil: +45 6013 9799
Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148