Vetec logo
Skræddersyet konstruktion: Donkrafttester til fly

Skræddersyet konstruktion: Donkrafttester til fly

PRÆCIS STØTTE

En særlig efterspørgsel

Vi blev i første omgang kontaktet af en kunde fra flyindustrien, med et meget specifikt behov. Faktisk så specifik, at vi var nødt til at designe den fra bunden – som vi har gjort mange gange før.

Nogle fly har brug for støtte under vingerne, når de ikke er i drift. For at støtte vinger er det meget almindeligt at bruge en donkraft i stor skala – men hvad hvis donkraften ikke er kalibreret rigtigt? Nå, du kan beskadige vingekonstruktionen – 7, 9, 13.

Hos Vetec overlader vi aldrig noget til tilfældighederne – så vi begyndte at udvikle en donkrafttestenhed, som gør vores kunde i stand til nemt at kalibrere donkrafte i deres egen hangar.

 

En særlig efterspørgsel
3D VÆRKTØJER

Indledende trin

Alt specialbyggeri starter med en klar forståelse af specifikationer og brug. Herfra tager vi alle informationer med til tegnebrættet – nærmere bestemt vores interne produktudviklers 3D-software.

Her starter opbygningen af en prototype, som giver alle parter en fælles forståelse af både processerne og det endelige produkt. Bekymringerne kan løses allerede fra starten af udviklingen, og der kan foretages ændringer forud for selve byggeprocessen. I dette tilfælde var vi i stand til at tilføje en 1:1 3D-model af kundens stik, hvilket giver væsentlig indsigt og fuldstændig tryghed.

 

 

Indledende trin
SPECIALISTER PÅ ARBEJDE

Opbyggelsen

Vetec har en historie med at bygge tilpassede enheder, og vores interne specialister styrer hvert trin i processen – og denne sag var ingen undtagelse:

 • 3D skitsering
 • Blueprint færdiggørelse
 • Metalarbejde og svejsning

Komponentinstallation:

 • Ledningsbetjente kontroller
 • Forskydningsstrålevejeceller
 • Montering af displayboks
 • Ergonomiske betjeningshåndtag
 • Kraftig løftesøjle
 • Test før levering
 • Brugerdefineret finish
 • Manualer og dokumentation
 • Levering, test og træning på stedet

 

 

 

 

Opbyggelsen
FULD VÆRDI

Levering og træning

For at garantere den bedste oplevelse går vi altid lige et skridt længere. Enheden blev leveret, installeret og testet på kundens hangar – og vi sikrede fuld funktionalitet på stedet.

En specialfremstilling er kun værdifuld for kunden, hvis medarbejderne er komfortable med at bruge den. Ved levering sørgede vi for en grundig oplæring af personalet med grundige demonstrationer og praktiske sessioner. Træningen på stedet gør os i stand til at gennemgå alle processer og scenarier samt besvare væsentlige spørgsmål med det samme.

Donkrafttestenheden blev leveret inden den aftalte deadline sammen med al dokumentation, certifikater og manualer.

Levering og træning

Bag kulissen: Donkrafttester

Tina Sørensen

Tina Sørensen

Kundeservice
Mail: ts@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5071 Mobil: +45 3123 7148
Lars Petersen

Lars Petersen

CEO
Mail: lp@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5082 Mobil: +45 4016 6404
Henrik Jensen

Henrik Jensen

Produktchef
Mail: hj@nordtech.dk Direkte nr: +45 3226 5085 Mobil: +45 2845 5198