Ambience photo: Crane Market | Vetec
Load monitoring made easy

Arbejde i højden kræver vished

Vi hjælper kranoperatører med tunge løfteprojekter på en sikker og effektiv måde, samtidig med, at vi sørger for data til ingeniørerne.

Arbejde i højden kræver vished

Kranindustrien

Vetec er førende i produktionen af vejeudstyr til kranindustrien, både på land og til off-shore kraner. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor veje- og belastningsovervågning, til alle typer af kraner.

Vi tilbyder produkter som kan måle og angive lastvægten, samt systemer der sikrer kraner og hejs mod overlast. Vores vejeceller har gennemgået grundige tests, for at kunne imødekomme behovet i krævende industrier, i alle typer af miljøer, 365 dage om året.

Vores sortiment omfatter både kablede og trådløse produkter, samt mekaniske og elektroniske belastningsovervågningsenheder. Vi tilbyder yderligere en række specialprodukter, som dækker specifikke behov hos vores kunder.

I de fleste lande er det et lovkrav at vejeudstyr skal kontrolleres en gang om året, som minimum. Vetec benytter akkrediteret udstyr til kontrol og kalibrering af vejeudstyr, og arbejder med størstedelen af de produkter som findes på markedet.

Med en Vetec serviceaftale tager vi hånd om vedligeholdelse, kontrol og kalibrering af dit vejeudstyr.

Har du brug for hjælp?

Kontakt en specialist for yderligere information

Har du spørgsmål? Vi står klar til at guide dig hele vejen. Få viden gennem vores ressourcebibliotek eller kontakt en specialist.

Ambience photo: Vetec Service Contact
Do like hundreds of your colleagues

Do like hundreds of your colleagues

Get knowledge and special offers
Sign up for Vetec Insights and receive industry knowledge and the latest information regarding our products and services.

You have Successfully Subscribed!