Ambience photo: Wind Market | Vetec
Load monitoring made easy

Det rigtige udstyr, der klarer kraftige storme

Vi assisterer teknikere i den globale vindmølleindustri under konstruktion, vedligeholdelse og reparationer i udfordrende forhold.

Det rigtige udstyr i stormen

Vind Industrien

Vetec er førende i produktionen af vejeudstyr til vindindustrien indenfor både på land og off-shore. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor veje- og belastningsovervågning, til brug i krævende miljøer og under udfordrende forhold.

Vores produkter har gennemgået en grundig udvikling og en streng gennemprøvning, for at kunne sikre perfekt funktionsdygtighed i ethvert miljø.

Alle Vetecs produkter er som minimum IP67 godkendt, til brug i det daglige off-shore arbejde. Udvalgte Vetec-produkter er yderligere IP68 godkendt til brug i våde miljøer.

Vi tilbyder produkter som kan måle og angive balastningen, samt systemer, der sikrer mod overlast. Vores sortiment omfatter både kablede og trådløse produkter, samt mekaniske og elektriske lastmonitoreringsenheder. Vi tilbyder yderligere en række specialprodukter, som dækker specifikke behov hos vores kunder.

I de fleste lande er det et lovkrav at vejeudstyr skal kontrolleres en gang om året, som minimum. Vetec benytter akkrediteret udstyr til kontrol og kalibrering af vejeudstyr, og arbejder med størstedelen af de produkter som findes på markedet.

Med en Vetec serviceaftale tager vi hånd om vedligeholdelse, kontrol og kalibrering af dit vejeudstyr.

Har du brug for hjælp?

Kontakt en specialist for yderligere information

Har du spørgsmål? Vi står klar til at guide dig hele vejen. Få viden gennem vores ressourcebibliotek eller kontakt en specialist.

Ambience photo: Vetec Service Contact
Do like hundreds of your colleagues

Do like hundreds of your colleagues

Get knowledge and special offers
Sign up for Vetec Insights and receive industry knowledge and the latest information regarding our products and services.

You have Successfully Subscribed!